Transport gratuit

peste 2500 RON

0377.101414

Contact

  • Contul meu | Înregistrează-te
  • RON
  • Contul meu | Înregistrează-te
  • RON
marca-trusted

Politica de confidentialitate

Stuparul Punct RO este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 28031.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Stuparul Punct RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Stuparul Punct Ro poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii. Stuparul Punct Ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Stuparul Punct RO colecteaza datele doar pentru:
- informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate,
- trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
- de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului/cumparatorului.

Stuparul Punct RO colecteaza doar:
- numele și prenumele tau pentru identificare/facturare;
- adresa de e-mail, pt validarea contului si comunicare;
- adresa postala de livrare a produselor comandate;
- adresa de facturare;
- numărul de telefon;
- datele pe care le colectam prin intermediul call-centerul nostru sau mail;
- datele pe care le transmiti cand soliciti asistenta pentru clienti;
- conversatiile prin telefon cu reprezentanții nostri pot fi monitorizate si inregistrate;
- adresa de IP.

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodată, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@stuparul.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei.

Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date:
- dreptul la informare si acces;
- dreptul de interventie asupra datelor;
- dreptul la rectificare;
- dreptul la stergerea datelor;
- dreptul la restricționarea prelucrarii;
- dreptul la portabilitatea datelor;
- dreptul de opozitie si procesul decizitional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
- dreptul de a depune o plangere în fata autoritătii de supraveghere (www.dataprotection.ro).

 

CONTUL DE E-MAIL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@stuparul.ro.

  PRODUSUL A FOST ADAUGAT IN COS