Transport gratuit

peste 2500 RON

0377.101414

Contact

  • Contul meu | Înregistrează-te
  • RON
  • Contul meu | Înregistrează-te
  • RON
marca-trusted

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.stuparul.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

POLITICA DE RETURNARE

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. In cazul cererii de returnare a contravalorii produsului, S.C. Stuparul Punct RO S.R.L. va face dovada restituirii sumei datorate in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea notificarii, daca produsul a fost returnat in acest interval sau s-a facut dovada returnarii lui, in caz contrar S.C. Stuparul Punct RO S.R.L. poate intarzia plata sumei datorate pana la returnarea produsului sau prezentarea dovezii returnarii lui. Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Pentru a returna produsele, notificarea dumneavoastra va fi trimisa in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Ea trebuie sa contina un formular de retragere din contract, completat dupa modelul: model.pdf sau model.docx. Daca se alege trimiterea notificarii prin email, adresa noastra de corespondenta este: contact@stuparul.ro. Daca se doreste trimiterea notificarii prin alte medii adresa noastra fizica de corespondenta este: str. Traian Vuia 208, Cluj-Napoca.   

GARANTIA PRODUSELOR

SC Stuparul Punct RO SRL garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de producator, importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, se asigura garantii comerciale cuprinse intre 6 luni si 2 ani.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.

CONTINUT SITE

Stuparul.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

COPYRIGHT

Stuparul.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a STUPARUL PUNCT RO SRL. Stuparul Punct RO SRL detine dreptul de autor sau de folosinta asupra tuturor imaginilor prezente pe site. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul STUPARUL PUNCT RO SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice reclamatii sau sesizari legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa dpi@stuparul.ro.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Stuparul.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Stuparul.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Stuparul.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

INCHEIEREA ACORDULUI

STUPARUL PUNCT RO SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, STUPARUL PUNCT RO SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@stuparul.ro

 

  PRODUSUL A FOST ADAUGAT IN COS