Transport gratuit

peste 2500 RON

0377.101414

Contact

 • Contul meu | Înregistrează-te
 • RON
 • Contul meu | Înregistrează-te
 • RON
marca-trusted

Livrarea și plata

Livrare Romania

Fiecare client are nevoi diferite. Stuparul.Ro oferă o gamă variată de servicii de transport al coletelor pentru a acoperi aceste nevoi.

Respectăm dreptul dumneavoastră de a cunoaște prețul de transport înainte de efectuarea comenzii și vă oferim un serviciu unic pentru magazinele de unelte apicole din România - Serviciul de Calcul Exact al Costului de Transport.

Pentru a vedea costul exact de transport înainte de efectuarea comenzii, vă invitam să adăugați toate produsele dorite in coșul electronic de cumpărături și să completati pe pagina coșului adresa de destinație si modalitatea de transport aleasă. Prețul exact de transport (chiar si in cazul curier cu km exteriori) va fi calculat instantaneu și afișat. Dacă modificați produsele sau cantitatea lor, prețul de transport este automat recalculat si afișat. 

Soluții de transport:

 1. Curierat rapid - Fan Curier - timp de livrare 24 ore la ușa dumneavoastră în aproape toate locațiile din țara. Serviciu de notificare prin SMS. Serviciu de verificare în timp real a poziției coletului (Track and Trace). Preturi mici negociate special pentru dumneadoastra de către Stuparul.Ro. Detalii despre firma aici.
 2. Curierat rapid - GLS - timp de livrare 24 ore la ușa dumneavoastră în aproape toate locațiile din țara. Serviciu de notificare prin SMS. Serviciu de verificare în timp real a poziției coletului (Track and Trace). Preturi mici negociate special pentru dumneadoastra de către Stuparul.Ro. Nu se calculeaza km exteriori. Greutate maxima colet 35kg. Preturile afisate sunt pentru expeditiile ce se pot coleta intr-o singura cutie. Detalii despre firma aici.
 3. Transport Cargo pe palet - prețul este comunicat doar telefonic, paletii sunt livrati direct in gospodăria dumneavoastră.

In cazul transportului Cargo pe paleti, prețul de transport este negociat cu firma de transport de către Stuparul.Ro pentru fiecare comandă în parte. Calcularea unui preț de transport cargo se face la inițiativa clientului sau a Stuparul.Ro atunci când sesizăm posibilitatea obținerii unui pret mai bun decât prin serviciul de curierat standard. Cererea de calcul pret de transport cargo se poate face in cadrul confirmării telefonice a comenzii pentru acele comenzi care depașesc 100 kg.

Plata din Romania

Stuparul.Ro oferă trei modalităti de plată ale comenzilor:

 1. Plata ramburs cu cash la ridicarea coletului de la curier.
 2. Plata prin transfer bancar în avans pe baza facturii proforme. De folos in cazul achizițiilor pe fonduri europene sau comod dacă dispuneți de un cont de Internet Banking.
 3. Plata cash în unul dintre magazinele Stuparul.Ro. Se eliberează factura și chitanță pentru firme și bon fiscal pentru persoane fizice. Adresele magazinelor noastre le găsiți pe pagina de contact.
 4. Plata prin card online. Prin intermediul serviciului de plati online, Netopia mobilpay, oferit de procesatorul de plati Netopia beneficiati de tranzactii sigure fara costuri suplimentare.

Nu contează marimea comenzii, fiecare client este preluat individual de către unul dintre operatorii nostri de procesare comenzi. Acceptarea doar a comenzilor care depășesc o anumită sumă este ilegală! Pretul de transport se adauga la pretul total al produselor și va apărea ca intrare separată pe factură. Fiecare comandă este confirmată telefonic, după care se emite factura fiscală care se livrează întotdeauna împreună cu coletul.

Livrare si plata in strainatate

Momentan site-ul www.stuparul.ro nu este pregatit pentru a servi clienti din afara Romaniei. Daca sunteti un astfel de client va rugam sa ne contactati pe contact@stuparul.ro pentru a gasi o solutie personalizata pentru dumneavoastra.

  PRODUSUL A FOST ADAUGAT IN COS