Omogenizator miere crema cu decristalizator 600L Lyson
Cod produs: SPR399
Instalaţie pentru transformarea mierii în cremă cu decristalizator (perete dublu). Aceste dispozitive sunt concepute pentru a efectua procesul de cremă de miere. Designul adecvat al elicei de amestecare din oțel inoxidabil rezistent la acizi permite o incinerare precisă a mierii.
Procesul de smântânire ar trebui să aibă loc în cicluri repetitive „lucrare – oprire”
- »Funcționare agitator - 15 min
- »Oprire agitator 1 h.
Mierea corect cremoasă are o consistență asemănătoare untului.
Crema de miere - reteta:
Mierea proaspătă este groasă și transparentă. După ceva timp, se cristalizează în mod natural. Temperatura corectă de cristalizare este de 16-18oC. La temperaturi mai ridicate, procesul de cristalizare este mai lent, iar cristalele ajung la dimensiuni mai mari.
Încălzirea mierii la 40oC și păstrarea ei timp de câteva zile face ca mierea să treacă de la starea cristalizată (crusta) la starea lichidă (patok).
Dispozitivul de cremă dispune de un agitator mecanic special care vă permite să efectuați procesul de recristalizare, după care mierea va obține o consistență ideală de „întins”, asemănătoare cremelor de ciocolată pentru copii. Acest proces presupune aerarea ciclică și amestecarea intensivă a mierii timp de câteva zile până când se obține consistența potrivită. Aerarea are loc în timpul amestecării.
Amestecarea se efectuează de mai multe ori pe zi timp de aproximativ 10-15 minute. De exemplu, puteți adăuga miere cristalizată la patoki la început. „Creaming” își propune să producă multe semințe mici de cristalizare și să împiedice creșterea cristalelor de miere existente. Este măcinarea mecanică a cristalelor de miere. Această miere, păstrată la o temperatură constantă, păstrează această consistență timp de mai multe luni.
Caracteristici:
- Capacitate 600L (aprox 850 kg miere).
- Alimentare 400V.
Cei ce au cumparat produsul acesta au mai cumparat :
Comentarii
Fii primul care comenteaza.