MIEREA ALIMENTUL COMPLET Ghid de sanatate pentru consumatori si informatii utile pentru apicultori
Cod produs: SPR272
Introducere
Capitolul 1. Mierea. Noţiune şi istorie
1.1. Ce este mierea?
1.2. O scurtă istorie
Capitolul 2. Tipuri de miere
Capitolul 3. Compoziţia mierii
Capitolul 4. Proprietăţile farmacologice ale mierii
4.1. Acţiunea terapeutică a mierii
4.2. Mierea ca tratament
Capitolul 5. Recomandări privind administrarea mierii
Capitolul 6. Alegerea şi cumpărarea mierii
Capitolul 7. Falsificarea mierii
Capitolul 8. Administrare, păstrare, limitări şi contraindicaţii
8.1. Reguli generale de depozitare
8.2. Reguli de administrare „în timpul mesei”
8.3. Contraindicaţii
8.4. Limitările folosirii mierii
8.5. Câtă miere trebuie să consumăm zilnic ?
Capitolul 9. Mierea toxică
9.1. Ce este mierea toxică?
9.2. Simptome de otrăvire
Capitolul 10. Fagurii de miere
10.1. Ce sunt fagurii de miere ?
10.2. Tipuri de faguri
Capitolul XI. Reţete cu miere
11.1. Reţete cu miere pentru sănătatea copiilor (Reţete recomandate pentru copii în vârstă de peste 3 ani)
11.2. Reţete cu miere pentru sănătatea adulţilor
11.3. Mierea în cosmetică
11.4. Băuturi pe bază de hidromel şi miere
Cei ce au cumparat produsul acesta au mai cumparat :
Comentarii
Fii primul care comenteaza.