Transport gratuit

peste 2500 RON

0377.101414

Contact

  • Contul meu | Înregistrează-te
  • RON
  • Contul meu | Înregistrează-te
  • RON
marca-trusted

Tratamentul cu Varachet folosind fundul anti VarroaAm făcut acest filmuleț pentru a fi și mai clar cum se efectuează tratamentul cu Varachet folosind fundul anti Varroa. Dintre avantaje, amintesc:

  • Accesul nu se mai face pe urdiniș, iar fitilele se pun direct pe șubărul din tablă. Astfel nu mai trebuie confecționate tăblițe pe care să fie așezate fitilele, iar spațiul de manevră este mai mare.

  • Se poate verifica eficacitatea tratamentului, iar dacă fitilele nu au ars din anumite motive se poate repeta foarte ușor fără a fi incomodat de albine.

Opinii la Tratamentul cu Varachet folosind fundul anti Varroa

Anonymous spune
Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!
ion spune
multumim frumos!!!
Best Projectors 2013 spune
This Multi-functional Parts of Dish Multi-level Receivers
binäre optionen handeln spune
Academy Award-winning Pictures On Lead Tv

Ultimile stiri

  PRODUSUL A FOST ADAUGAT IN COS