Transport gratuit

peste 2500 RON

0377.101414

Contact

 • Contul meu | Înregistrează-te
 • RON
 • Contul meu | Înregistrează-te
 • RON
marca-trusted

   BeeWatch Tracker Antifurt

802.00 RON
(TVA inclus)
Stoc <7>

Cod produs: SPR715Noul sistem antifurt productie BeeWatch Germania este disponibil acum si in Romania. Protejati-va eficient stupii impotriva hotilor cu acest dispozitiv simplu de utilizat care trimite prin SMS noua locatie a stupilor oriunde pe glob s-ar afla acestia.

 

Avantaje:

 • Mic, discret si puternic.
 • Usor de folosit - nu e nevoie sa cititi manuale stufoase.
 • Rezistent in timp.
 • Consum mic de energie - functionare 6 luni cu o singura incarcare
 • Fara radiatii care dauneaza albinelor.
 • Nu e nevoie de telecomanda, comenzile se dau elegant, de la distanta, prin SMS.
 • High-Tech made in Germany

Acest dispozitiv antifurt poate fi folosit si pentru protectia altor bunuri de valoare: utilaje, masini auto, etc. Nu lasa investigarea furtului doar pe mana Politiei, prezinta-te la Politie cu coordonatele bunurilor furate!

 

Cum functioneaza?

Foloseste o antena GSM si un GPS incorporat pentru a putea trimite SMS-uri cu coordonate GPS si Google Maps in cazul de furt al bunului protejat. Functioneaza cu un card micro SIM care nu este continut in pachet si se achizitioneaza separat de catre cumparator. Nu conteaza reteaua GSM in care este activat acest card, important este ca el sa fie activat, sa aiba destul credit pentru trimiterea SMS-urilor cu coordonate in caz de furt si sa aiba o perioada cat mai mare de valabilitate in caz ca este un card SIM prepay cu valabilitate limitata. Dupa cumpararea cardului SIM clientul ne transmite numarul acestui SIM si numarul de telefon pe care vrea sa primeasca mesajele cu coordonate in caz de furt. Aceste date sunt transmise producatorului care le configureaza in serverele din Germania. Aceste configurari sunt setate automat si pe dispozitivul antifurt la prima deschidere.

Dispozitivul dispune de un buton de start, doua LED-uri de control si un port USB pentru incarcarea acumulatorului. LED-ul din apropierea portului USB semnalizeaza incarcarea acumulatorului, celalalt LED semnalizeaza statusul cardului SIM.

Dispozitivul primeste comenzi manuale prin apasarea unicului sau buton: butonul de start sau la distanta prin trimiterea de SMS-uri cu text prestabilit de pe telefonul configurat sa primeasca mesajele cu coordonate in caz de furt catre numarul cartelei SIM introduse in dispozitiv.

La primire se incarca folosind un cablul USB, conectat la un calculator sau un incarcator de telefon. Prima incarcare poate dura pana la 6 ore. Stingerea LED-ul de langa cablul USB marcheaza momentul cand acumulatorul este plin.

Dupa incarcare se introduce in dispozitiv un card SIM (cartela telefon) cu credit. SIM-ul nu trebuie sa aiba PIN setat. Daca exista totusi un PIN setat, puteti sa il stergeti tinand apasat butonul Start al dispozitivului pana la stingerea LED-ului "Status SIM" (aprox 6 sec.). Pentru a economisi energie LED-ul "Status SIM" se stinge atunci cand cardul SIM a fost verificat si este functional. Daca acest LED ramane aprins, atunci semnaleaza o problema cu cardul SIM introdus si va recomandam sa verificati pozitia lui de introducere si eventual sa dezactivati PIN-ul pe un telefon mobil in prealabil.

 

STAREA DE URMARIRE

Dispozitivul BeeWatch Tracker Antifurt se porneste prin tinerea apasata a butonului "Start" pana cand LED-ul "Status SIM" se stinge (aprox. 6 secunde). Dispozitivul va va confirma pornirea corecta printr-un SMS cu pozitia curenta. Va rugam sa tineti cont ca in interiorul locuintei conexiunea cu satelitii GSM este limitata si e posibil sa fie dificil sa se determine pozitia - recomandam sa il testati in afara casei la fel ca si dispozitivele GPS pentru autoturisme. Daca nu poate face conexiunea cu satelitii GSM coordonatele trimise vor fi 0,0. Dupa mesajul de verificare, dispozitivul intra in hibernare 30 minute pentru a permite ascunderea lui in bunul care se doreste a fi protejat (pentru stupari - in stup), apoi se activeaza automat pentru urmarire. In STAREA DE URMRIRE antena GSM si GPS-ul sunt decuplate pentru a nu consuma energie si pentru a nu putea fi detectat de dispozitivele de detectat telefoane mobile. Singura functie care ramane pornita este detectorul de miscare 3 axiala.

 

STAREA DE ALARMA

Un dispozitiv activat pentru urmarire, la care i s-a modificat pozitia initiala trece in STAREA DE ALARMA si va incepe sa trimita un SMS cu noua pozitie localizata prin GPS din 30 in 30 minute. In starea de alarma, antena GSM si GPS-ul sunt activate, deci vor consuma energie asemeni unui telefon mobil. Din momentul declansarii starii de alarma aveti la dispozitie cateva zile pana la descarcarea bateriei, timp in care veti primi din 30 in 30 minute locatia dispozitivului antifurt. Pentru a salva energia, daca se observa ca pozitia bunului furat s-a stabilizat sau este doar un test efectuat de catre dumneavoastra, dispozitivul poate fi trecut de la distanta in starea de urmarire. Aceasta comanda se da prin trimiterea unui SMS cu textul ALARM la numarul de telefon de pe cartela SIM introdusa in dispozitiv. Acum dispozitivul este din nou in starea de urmarire, fara consum de energie, dar pregatit sa treaca in starea de alerta de cum i se modifica din nou pozitia.

 

STAREA DE TRANSPORT SAU OPRIRE

Oprirea dispozitivului inseamna trecerea lui in STAREA DE TRANSPORT, atunci cand este oprita si functia de detectare miscare 3 axiala. Trecerea in starea de transport se face prin trimiterea unui SMS cu mesajul TRANS la numarul de telefon al cardului SIM introdus in dispozitiv. Nu uitati, in momentul trimiterii SMS-ului TRANS, dispozitivul antifurt are antena GSM dezactivata pentru a salva energie. Doar in momentul cand pozitia tracker-ului este schimbata, antena GSM este activata si se primeste comanda SMS de intrare in starea de transport. La intrarea in starea de transport veti primi un SMS de confirmare. Pentru a determina primirea comenzii, in loc de miscarea dispozitivului se poate apasa 3 secunde pe buton.  Singura activitate in starea de transport este pornirea antenei GSM o data pe zi pentru a putea receptiona comanda SMS de activare si trecere in starea de urmarire.

Pentru activare din starea de transport se trimite un SMS cu mesajul START la numarul de telefon al cardului SIM introdus in dispozitiv. Nu uitati ca acest SMS poate sa nu fie receptionat instantaneu, antena GSM fiind pornita doar o data pe zi pentru un interval scurt. Cea mai lunga perioada de asteptare pentru receptionarea comenzii START poate fi de 24 ore. Dupa receptionarea mesajului START dispozitivul intra in starea de urmarire si trimite un SMS cu coordonatele curente ca si confirmare. Daca se doreste activarea instantanee, poate fi folosita procedura de pornire manuala - se tine apasat butonul pana se stinge LED-ul "Status PIN" (aproximativ 6 secunde).

 

Cum il folosesc in stupina?

Dupa ce ati stabilit stupul pe care doriti sa-l protejati la furt (recomandat sa protejati tot al zecelea stup din stupina), porniti dispozitivul BeeWatch Tracker Antifurt asa cum s-a aratat mai sus si ascundeti dispozitivul in interiorul stupului in cele 30 minute pe care le aveti la dispozitie. La terminarea celor 30 minute dispozitivul se activeaza automat pentru urmarire, va trimite un SMS cu coordonatele actuale ca si confirmare, iar in eventualitatea unui furt va semnala noua pozitie a stupului furat din 30 in 30 minute printr-un SMS cu noile coordonate.

Cand veti lucra la stupul protejat trimiteti un SMS cu mesajul ALARM la numarul de telefon al cartelei SIM introduse in dispozitiv si astfel dezactivati urmarirea pentru 50 minute. Dupa expirarea celor 50 minute dispozitivul se activeaza pentru urmarire automat.

La plecarea in pastoral opriti dispozitivul pe timpul transportului prin trimiterea SMS-ului cu mesajul TRANS la numarul cartelei SIM din dispozitiv. Dupa ce stupul a fost asezat pe noua vatra, BeeWatch Tracker Antifurt se activeaza pentru urmarire prin trimiterea unui SMS cu mesajul START la numarul cartelei SIM aflate in dispozitiv sau prin apasarea butonului pana LED-ul "Status SIM" se stinge (aprox 6 secunde).

 

Alte caracteristici:

 • In cazul unei alerte de furt, coordonatele primite prin SMS pot fi introduse in Google Maps (https://www.google.ro/maps) pe un telefon sau calculator conectat la Internet, pentru a afla pozitia exacta pe harta a stupilor furati.
 • Acuratetea pozitiei stupilor furati este de 10 metri oriunde pe glob.
 • Intervalul de 30 minute la care se trimite un SMS cu noile coordonate in cazul unui furt poate fi modificat prin trimiterea unui SMS catre numarul de telefon al cartelei SIM introduse in dispozitiv.
 • Durata de viata a acumulatorului atunci cand dispozitivul este in starea de urmarire e de aproximativ 180 zile.

Caracteristici tehnice:

 

 • Dimensiuni mm (L x l x h) : 70 x 50 x 20 mm
 • Durata viata acumulator: 6 luni
 • Incarcare acumlator: prin cablu USB
 • Timp incarcare acumulator: 6 ore

Remarci:
 • Acest dispozitiv foloseste un GPS si un emitator GSM incorporate pentru a localiza bunul la care a fost atasat. Se foloseste la protejarea bunurilor care de obicei se stocheaza la exterior: stupi, utilaje, masini, etc. Daca bunul protejat ajunge intr-o zona fara acoperire GSM sau in care nu se poate conecta la satelitii GPS, atunci el nu mai poate fi localizat.
 • Comenzile prin SMS pot fi trimise doar de pe telefonul configurat sa primeasca si mesajele de alerta cu noile coordonate in cazul furtului.
 • Produsul nu include cablul de incarcare USB

Garantie: 2 ani

 

Cei ce au cumparat produsul acesta au mai cumparat :

4519.00 RON

BeeWatch Basic

1.50 RON

Dispozitiv prindere tip clema

1.15 RON

Coltar stup

4.80 RON

Manere stupi cu deschidere 90 grade galvanizate

  bilan - radauti (2014-12-08 23:25:51)

de cand caut asa ceva!!!
garantati ca bateria tine 6 luni? a fost probat de dumneavoastra?
e rezistent la umezeala, apa?
daca e introdus in stup zumzetul albinelor e deranjamt pt. gps? ii afecteaza coordonatele
?
la 2 bucati un bonus dati?

  Stuparul - (2014-12-10 17:16:26)

Produsul acum intra pe piata din Romania si nu am apucat sa testam personal durata de viata a bateriei. Acest produs este foarte raspandit insa in Germaniam, Franta si alte tari din Europa. Producatorul este o firma serioasa si nu cred ca se risca sa prom

  florin mihai - (2015-02-03 17:06:16)

In cat timp ati putea onora comanda?
Multumesc

  Stuparul - (2015-02-03 18:00:22)

Avem un transport de aprovizionare deja pe drum. Se poate onora comanda saptamana aceasta la final sau saptamana viitoare la inceput, cel tarziu. Sanatate! Va asteptam.

  Cristi - (2015-02-05 10:15:40)

Cum setez numarul meu de telefon?
Cum stie dispozitivul sa trimita mesaj unui anumit numar de telefon?

  Stuparul - (2015-02-05 15:14:04)

Dispozitivul stie sa-si faca download la setarea cu numarul de telefon pe care trimite notificarile de pe serverul din Germania. La achizitie ne comunicati pe ce numar doriti sa primiti notificarile si ne ocupam noi de restul. Cand veti porni dispozitivul

  nicu - (2015-02-16 11:44:12)

Dispozitivul functioneaza continuu, sau numai atunci cand trimite mesajul?
Daca functioneaza continuu poate fi detectat asa cum poate fi detectat si un telefon mobil.

  Stuparul - (2015-02-17 18:26:18)

La ce metoda de detectare telefoane mobile va referiti? Voi intreba producatorul ca sa lamurim problema.

  nicu - (2015-02-20 10:23:34)

Cea mai simpla metoda de detectare a semnalelor emise de telefonul mobil este cu un aparat radio cu care acestea interfereaza.

  mihai - (2015-04-04 20:42:09)

buna seara! Ma intereseaza daca se poate utiliza si pe teritoriul italiei

  Stuparul - (2015-04-05 14:27:06)

BeeWatch Tracker Antifurt nu poate fi detectat cu detectoarele de telefoane fiindca functia GSM este oprita in starea de asteptare hot (STAREA DE URMARIRE). Functia GSM se porneste doar dupa ce stupul este deplasat si intra in STAREA DE ALERTA.

  Stuparul - (2015-04-05 14:39:51)

Se poate utiliza pe teritoriul oricarei tari. Dumneavoastra achizitionati cartela telefonica pe care doriti sa o utilizati. Sistemul GPS functioneaza oriunde pe glob.

  Ruslan - (2015-05-01 18:51:34)

Buna! as vrea sa stiu daca puteti trimite acest produs si in Italia, si daca swe poate achita prin paypal. Va multumesc frumos

  Stuparul - (2015-05-05 12:38:30)

Putem trimite in Italia. Momentan insa se paote face comanda pentru strainatate doar prin email. Plata se face prin Pay Pal sau card. Asteptam comanda dumneavoastra pe mail (contact@stuparul.ro). Momentan pret transport sub 2 kg pana in Italia 17 Euro pri

  viorel - moreni (2015-05-26 16:33:19)

Buna ziua. Un singur sistem gps este valabil pentru un singur stup? Sau poti sa asiguri mai multi?

  Vasile - Bals (2015-09-06 18:10:32)

Trackerul sigur face pozitionare gps sau face de fapt pozitionare gsm prin triangulatie. Practic daca se fura stupii si ajung in apuseni unde a cazut avionul lu' Iovan localizarea inseamna de fapt o suprafata cu diametrul de cativa zeci de km. Pozitionare

  Stuparul - (2015-09-15 13:24:30)

Pozitionarea este GPS. Trackerul are GPS incorporat si foloseste GSM-ul doar pentru a trimite datele obtinute de la GPS pe telefonul dumneavoastra.

  Stuparul - (2015-09-21 18:34:13)

Trackerul poate fi folosit doar la un stup fiindca se ascunde in stup si de acolo transmite pozitia lui. Pentru a urmari mai multi stupi trebuie mai multe Trackere antifurt. Va recomandam sa puneti unul tot la 10 stupi pentru o acoperire cat mai buna.

  misu - Focsani (2016-03-18 07:49:19)

pentru un pavilon apicol unde s-ar putea monta pentru a avea semnal GPS-ul la sateliti ?

  Stuparul - (2016-03-18 12:53:22)

Va trebui sa faceti niste probe, dar posibil sa mearga si montat undeva inauntru. Nu are nu stiu ce izolatie un astfel de pavilion

  Alexandru Marica - bistrita (2016-08-29 00:00:53)

Va rog sa imi ttimiteti un numar de contact de indata ce aveti mai mult de 5 asemenea dispozitive. Va multumesc

  Stuparul - (2016-09-30 20:41:35)

Puteti sa faceti comanda si va aducem la comanda daca sunteti interesat de mai multe bucati. Asteptam sa ne contactati.

  Adauga comentariul tau

 • *
 • *
 • *
 • *

Stocul pentru acest produs este epuizat.

Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

  PRODUSUL A FOST ADAUGAT IN COS