Transport gratuit

peste 2500 RON

0377.101414

Contact

  • Contul meu | Înregistrează-te
  • RON
  • Contul meu | Înregistrează-te
  • RON
marca-trusted

Targ apicol Targu Mures 2015 - Prima Editie

Targul apicol Targu Mures 2015 a fost un targ bun pentru o prima editie. Rezultatele provin din faptul ca zona are potential si probabil si organizatorii s-au ocupat mai bine de publicitate decat la targul din toamna 2014 de la Deva unde multi clienti aflau de eveniment cand ajungeau in parcarea mall-ului pentru cumparaturile de weekend. Locatia a fost de asemenea un plus pentru organizare.

Nu au fost foarte multi expozanti insa a fost o prezenta buna si stuparii cred ca au avut ce vedea. Prezenta mai putin mare din partea expozantilor este foarte normala daca privim prin prisma nereusitelor altor targuri la prima editie din anul trecut. Foarte multi expozanti au avut anul trecut 1-2 targuri la care s-au intors pe minus acasa, iar asta iti da de gandit data viitoare cand mai incerci loteria unui targ nou.

Un alt argument in favoarea targului apicol de la Targu Mures a fost locatia. Sala Polivalenta ofera posibilitatea expunerii unor utilaje mai mari care necesita spatiu acoperit. Toata suprafata de expozitie aflandu-se la nivelul parter, transportul marfii expuse este de asemenea inlesnit. Paza peste noapte este mai bine organizata intr-un spatiu inchis, decat la targurile in aer liber. Daca acest targ se va dezvolta e posibil ca pe viitor sa fie expuse aici si utilaje mai mari cu tehnologie de ultima ora.

Va prezentam cateva poze din Sala Polivalenta. Din pacate afara, unde mai erau aproximativ 10 firme cu tamplarie si ceara nu am reusit sa facem poze.

Vezi si Calendarul targurilor apicole 2015

Ultimile stiri

  PRODUSUL A FOST ADAUGAT IN COS