Transport gratuit

peste 2500 RON

0377.101414

Contact

  • Contul meu | Înregistrează-te
  • RON
  • Contul meu | Înregistrează-te
  • RON
marca-trusted

Fonduri Europene pe Măsura 141 - Depunere proiect


Proiectul, împreună cu cererea de finațare se depun la DIRECŢIA GENERALĂ DEZVOLTARE RURALĂ (DGDR) din reședința de județ, de către titular în persoană, în perioada specificată pentru sesiunea în care doriți să depuneți. După ce a fost depus veți fi planificat peste câteva zile să reveniți la verificat. Dacă dosarul nu e în regulă vi se mai dau câteva șanse să-l puneți la punct, dar o să aveți de făcut câteva drumuri, care pot deveni costisitoare dacă nu locuiți în reședința de județ. Deci mai bine dați 100 RON în plus și faceți proiectul cu cineva care se pricepe (citește sfaturile pentru întocmirea proiectului Fornduri Europene pe Masura 141 - Acte necesare).

Eficiența DGDR a fost greu pusă la încercare de cantitatea dosarelor și mai ales de dosarele alcătuite necorespunzător. Faptul că astfel de dosare au fost cauza principală a îngreunării procesului care a dus la formarea unor cozi cu oameni plini de frustrare este un fapt ce nu poate fi negat de nimeni - vina poate fi împarțită între cei de la DGDR care puteau face un ghid mult mai clar și oamenii care nu s-au informat destul și au făcut proiecte cu consultanți fără experiență sau singuri.  E drept, prea multe chichițe la un astfel de dosar, dar dacă e abordat corect și cu cine trebuie, bătăile de cap se reduc. Deci programările nu s-au respectat întotdeauna, și s-a stat și câte o jumătate de zi la cozi, dar într-un final toate proiectele au fost verificate.

Dacă dosarul e considerat corespunzător,  la câteva săptămâni după verificare vei fi anunțat telefonic de vizita inspectorilor în teren. Fac poze la stupi, la uneletele apicole și la cabana sau depozitul apicol.

După această fază aștepți notificarea privind selecționarea cererii de finanțare, care îți v-a fi trimisă prin poștă. Te mai uiți periodic și pe site-ul MADR de pe Internet. Articolul cu raportul de selecție ar trebui sa apară direct pe pagina principală. Selecția se face în funcție de punctele obținute.

Înștiințările vin ca și scrisori recomandate, deci primești o notificare și trebuie să mergi personal să o ridici de la Oficiul Poștal. Dacă nu o ridici ea e trimisă înapoi la DGRD și vei fi sunat pentru a merge să o ridici. Oricare ar fi modul prin care ai fost anunțat, trebuie să mergi la DGRD și să semnezi luarea la cunoștiință. Din acel moment te-ai angajat ca în decurs de cel mult 30 de zile să te autorizezi juridic (citește pașii pentru autorizare PFA sau Întreprindere Individuală) și să depui la APDRP în capitala ta de județ Cererea de finanțare cu datele noii tale firme (citește Depunerea Cererii de finanțare la APDRP). Dacă nu faci asta probabil proiectul îți este respins și pierzi banii.

Opinii la Fonduri Europene pe Măsura 141 - Depunere proiect

marius spune
o singura intrebare as avea cu privire la 141, daca eu stau in judetul x si stupina vreau sa o amplasez in judetul y, ce este de facut? aveti vreo idee?
Mihai Rus spune
Mergi la OJCA in unul din judete si intreaba, consultantii de acolo au raspunsul la aceasta intrebare. Sunt convins ca trebuie sa se poata. Parerea mea e ca v-a trebui sa depui proiectul in judetul unde e stupina, nu unde ai domiciliul. In acel judet v-a trebui sa inscrii stupii la primaria de unde apartine acel pamant.
marius spune
multumesc pentru raspuns, ai idee ce suprafata minima de teren trebuie pentru accesarea masurii 141?pentru apicultura normal
Mihai Rus spune
Nu stiu, eu aveam destul spatiu la dispozitie asa ca nu a trebuit sa-mi pun problema, dar nu cred ca trebuie prea mult. Trebuie sa te interesezi.
florin spune
va salut, as avea o intrebare am in posesie 1 ha teren si 7 famili de albine as fi interesat sa accesez masura 141 in vederea extinderi, vreau sami mai cumpar 15/ 20 famili, spunetimi va rog daca ma incadrez. va multumesc
"agree with" spune
"agree with"...

"[...]d Hello, i think that i saw you visited my site thus i came to return the fav 69[...]"...
ADRIAN spune
Va salut
As dori sa vad si eu un dosar de finantare terminat.Rog pe cei care au experienta in domeniu sa mil trimita si mie sa ma pot ghida dupa el .
Va multumesc stanadrian1992@yahoo.com
หญ้าเทียม ราคาถูก spune
It's remarkable to pay a visit this site and reading the
views of all colleagues concerning this paragraph, while I am also zealous of getting familiarity.
boczniaki spune
Super artykuł. Warto kupywać także grzyby i nie tylko bo w
naszej ofercie grzyb kania znajdziecie także suszone grzyby i boczniaki czy też reishi!
boczniaki spune
Super internetowy sklep oferujący w sprzedaży wyśmienitej jakości grzybki m.in.
boczniaki, pieczarki, reishi, coriolus, coprinus, polyporus ja i również kania grzyb.

W ofercie sklepu znajdziecie Państwo super kapsułki i ekstrakty z grzyba.
Oferujemy szeroką ofertę grzybów leczniczych i witalnych (boczniak) oraz kultury boczniaków i
pieczarek gotowe do uprawy. Warto pamiętać, że grzyby są bogate
w potas i pomagają w walce z różnego rodzaju chorobami co potwierdzono klinicznie.To doskonały składnik odchudzania np.
dzięki reishi. Dla dużych zamówień oferujemy bardzo atrakcyjne zniżki dzięki którym można naprawdę zaoszczędzić przy zakupie naszych produktów!
Zapraszamy do naszego, sklepu z grzybami!
cordyceps spune
I do consider all of the ideas you have offered in your post.
They're very convincing and can definitely work. Still,
the posts are too quick for novices. May
you please prolong them a little from subsequent time?
Thanks for the post.

Ultimile stiri

  PRODUSUL A FOST ADAUGAT IN COS